Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-28-2008   #1 (permalink)
M.H.Orhan®
Üst Yönetici®

M.H.Orhan® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Numarası: 31
Şuanda: Sitede Değil
Activity Longevity
19/20 20/20
Today Mesajlar
0/0 sssss1809
Memleket: Cehennem
Meslek: Gazeteci
Konular: 436
Teşekkürleri: 788
404 Konusuna
1.100 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 10
M.H.Orhan® Maximum Tecrübeli ÜyeM.H.Orhan® Maximum Tecrübeli ÜyeM.H.Orhan® Maximum Tecrübeli ÜyeM.H.Orhan® Maximum Tecrübeli ÜyeM.H.Orhan® Maximum Tecrübeli ÜyeM.H.Orhan® Maximum Tecrübeli ÜyeM.H.Orhan® Maximum Tecrübeli ÜyeM.H.Orhan® Maximum Tecrübeli ÜyeM.H.Orhan® Maximum Tecrübeli ÜyeM.H.Orhan® Maximum Tecrübeli ÜyeM.H.Orhan® Maximum Tecrübeli Üye
Cool İmageshackert2 Portable

Daha önce 0.5.1 Türkçeleştirdiğim sürümünü yayınlanıştım ama malesef bunun exe sine giremedim ve çevirisini yapamadım

Ancak program install gerektiriyordu, ben de portable hale getirdim,

Özelliği şu imageshack e direkt resim upload etmeye yarıyor, resimlerin linklerini direkt [img] kodları ve

Önizlemeli olarak da alabiliyorsunuz, bu sayede forumlardaki resim ekle butonunu kullanmak zorunda da kalmıyorsunuz

Programın bu sürümünün belirgin önemli özelliği ise ftp ye resim yollama özelliği de eklenmiş,

Böylece kendi sitenizin ftp sine istediğiniz klasör yoluna da resim gönderebiliyorsunuz

[Sadece Mira Türk Üyeleri Linkleri Görebilir. Üyelik İçin Tıklayın...]

Ancak Türkçe olması önemli derseniz daha önce yayınladığımı kullanabilirsiniz
(Laf aramızda ben ftp işinde başka bir program kullandığımdan eski sürümünü tr olarak kullanmayı tercih ediyorum)

[Sadece Mira Türk Üyeleri Linkleri Görebilir. Üyelik İçin Tıklayın...][Sadece Mira Türk Üyeleri Linkleri Görebilir. Üyelik İçin Tıklayın...][Sadece Mira Türk Üyeleri Linkleri Görebilir. Üyelik İçin Tıklayın...][Sadece Mira Türk Üyeleri Linkleri Görebilir. Üyelik İçin Tıklayın...][Sadece Mira Türk Üyeleri Linkleri Görebilir. Üyelik İçin Tıklayın...][Sadece Mira Türk Üyeleri Linkleri Görebilir. Üyelik İçin Tıklayın...][Sadece Mira Türk Üyeleri Linkleri Görebilir. Üyelik İçin Tıklayın...][Sadece Mira Türk Üyeleri Linkleri Görebilir. Üyelik İçin Tıklayın...][Sadece Mira Türk Üyeleri Linkleri Görebilir. Üyelik İçin Tıklayın...][Sadece Mira Türk Üyeleri Linkleri Görebilir. Üyelik İçin Tıklayın...][Sadece Mira Türk Üyeleri Linkleri Görebilir. Üyelik İçin Tıklayın...][Sadece Mira Türk Üyeleri Linkleri Görebilir. Üyelik İçin Tıklayın...][Sadece Mira Türk Üyeleri Linkleri Görebilir. Üyelik İçin Tıklayın...][Sadece Mira Türk Üyeleri Linkleri Görebilir. Üyelik İçin Tıklayın...]
[Sadece Mira Türk Üyeleri Linkleri Görebilir. Üyelik İçin Tıklayın...][Sadece Mira Türk Üyeleri Linkleri Görebilir. Üyelik İçin Tıklayın...][Sadece Mira Türk Üyeleri Linkleri Görebilir. Üyelik İçin Tıklayın...][Sadece Mira Türk Üyeleri Linkleri Görebilir. Üyelik İçin Tıklayın...][Sadece Mira Türk Üyeleri Linkleri Görebilir. Üyelik İçin Tıklayın...][Sadece Mira Türk Üyeleri Linkleri Görebilir. Üyelik İçin Tıklayın...][Sadece Mira Türk Üyeleri Linkleri Görebilir. Üyelik İçin Tıklayın...][Sadece Mira Türk Üyeleri Linkleri Görebilir. Üyelik İçin Tıklayın...][Sadece Mira Türk Üyeleri Linkleri Görebilir. Üyelik İçin Tıklayın...][Sadece Mira Türk Üyeleri Linkleri Görebilir. Üyelik İçin Tıklayın...][Sadece Mira Türk Üyeleri Linkleri Görebilir. Üyelik İçin Tıklayın...]
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Jeqq Submit to Spurl